Fodindlæg

Vi er det eneste pattedyr der permanent er oprejst, dette betyder at vi skal være hurtige på fødderne for at gå og løbe rundt.

80 % af det skobærende folk har en fejlstilling i fødderne, det vil sige vi har en fejl belastning på fødderne, der kan give længere varig skade som fejlslid i bl.a. knæ, hofte eller ryg, dette kan afhjælpes med indlæg lavet til din fod, så du kan få korrekt fodstilling. Du kan hjælpe din krop på rette ved at hjælpe den nedenfra og op.

Rs Scan er det nyeste teknologi, det dynamiske footscan og biomekaniske måling giver dig analysesen af dine fødder og giver dig indblik i trykzonerne på dine fødder.

​Resultaet giver dig en 3D printet sål der er designet efter dine fødders behov for korrektion og styre dine fødder i den rette retning.

Dette indlæg holder op til 3 gange mere end traditionelle indlæg.

Jeg tilbyder derfor dig den fulde pakke med analysen og evt øvelser til dine fødder som kan hjælpe musklerne tilbage til deres rette elementer.

Vi har muskler og sener i foden og de kan blive dovne og trætte som resten af kroppen, derfor kan jeg med min ekspertise hjælpe dine fødder optimalt, da jeg i samarbejde med dig kan guide dig til brugen af musklerne og hjælpe dem på rette vej

Kontakt mig​

​Udfyld formularen og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt